Proizvodi

close
Santos & Santorini Niš Adresa: Obrenovićeva 9 Niš Telefon: +381 18 514 276        Santos & Santorini Kruševac Adresa: Trg Fontana 16 Kruševac Telefon: +381 69 44 55 104       
Kako izabrati poslovnu kombinaciju

Kako izabrati poslovnu kombinaciju


Svaki muškarac  radi posao koji voli i koji ga ispunjava, želi da  svakog dana  bude primećen, što naravno čini i da se dosta bolje i sam oseća. Nekada, kao i svi, imate verovatno problem sa tim šta da obučete, jer taj problem nemaju samo žene, već baš svi mi. Ukoliko vam je potrebna inspiracija kako da svoje odelo učinite zanimljivim i modernim, obratite pažnju na neke od detalja.

Pre svega, čak i onda kada radite u nekoj baš ozbiljnoj kompaniji, ne morate uvek biti u kompletnom odelu. Odličan izbor biće pantalone i sako koji nisu iste boje, uz neku košulju neutralnije boje, uz cipele koje su od prevrnute kože. Pantalone do gležnjeva su must have sezone, te će biti savršene za vaš jedan poslovni dan.

Ali, isto tako možete obući svoje klasično odelo koje imate. Ne morate ga ukombinovati baš uz kravatu, već malo otkopčajte svoju košulju, stavite naočare za sunce koje volite, pa ćete na taj način malo “opustiti” ovaj elegantan izgled, što će zasita izgledati dobro.

Već nekoliko sezona unazad odela sa karo šarom su apsolutni hit. Iako malo u sebi imaju retro izgleda u kombinaciji sa detaljima koji im kontrastriraju izgledaju veoma moderno, što ih čini ozbiljno dobrim kada su poslovni autfiti u pitanju.

Trudite se da svom odelo uvek date malo”života” nekim zanimljivim detaljima. Tako možete galanteriju odabrati u boji koja odgovara odelu, ali i kravatom, aksesoarom u vidu sata, narukvica ili možda maramice u džepu sakoa koje mogu biti jednobojne ili šarene, svakako dobro izgledaju.

Kada su u pitanju kombinacije sakoa i pantalona koji nisu iste boje i materijala samo je vaša mašta granica. Možete uzeti sako u jarkoj boji, te tako monotonu kombinaciju osvežiti , obući pantalone koje nisu jednobojne već na sebi imaju linije ili neki slabo vidljivi print. Osim običnih sakoa, dobri su i oni sa kopčanje u dva reda, koji su se odavno vratili u modu.Bitno je naravno da ne preterate kada su takve kombinacije u pitanju, jer ipak posao zahteva dozu ozbiljnosti, no, to ne znači da morate uvek biti u tamnim tonovima.

 


Null Null

close

Želite da najbolje ponude stižu direktno u vaš inbox?

Prijavite se za naš newsletter i prvi saznajte informacije o našim najnovijim proizvodima, ekskluzivnim ponudama i posebnim događajima.

Ne, hvala

Da biste saznali kako bismo koristili Vaše podatke posetite stranicu polisa privatnosti

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam